CONCEPT

Be Bright. Be Right. Het kan wel: stralend en modieus voor de dag komen, zonder dat je mens of milieu schaadt. Wij inspireren jou om je eigen modeverhaal te schrijven; van waar je shopt tot wat er in je kast ligt. B.Right doet dat door kennis en ervaring te delen:

 

“Wat kan ik er concreet aan doen dat er 7000 liter water in mijn jeans kruipt? Hoe vermijd ik dankzij mijn aankoop microplastics in mijn drinkwater? Waarom wordt er per seconde een vuilniswagen met kleren vernietigd? Hoe help ik mijn favoriete merk om zijn eigen werknemers ook goed te behandelen?”

 

B.Right gelooft in mindful fashion: je kan je eigen impact vergroten door slim te kopen. Niet alleen slim voor mens of milieu, maar ook slim voor je looks en je lijf. Jouw eigen keuzes bepalen hoe je je vanbinnen voelt en hoe je er aan de buitenkant uitziet. B.Right biedt jou inzichten en tools om daar onafhankelijke keuzes in te kunnen maken, zonder de invloed van reclame of de mening van anderen.

 

B.Right verwelkomt jou graag op één van haar Fashion Tours, 30 days sustainable wardrobe programme, Lezingen en Coachings. Kom zelf ontdekken welke winkels, merken en ambachtslui er in jouw stad meesurfen op de nieuwe golf van duurzame mode. Laat je stimuleren door de vele creatieve opties die mindful fashion oplevert. Of doe mee aan een traject met inspiratiesessies en advies. Meer informatie vind je op de verschillende pagina's. Je mag me ook steeds een mailtje sturen of je inschrijven op de nieuwsbrief.

 

Be Bright. Be Right!

 

Ook als modebedrijf kan je een nieuw hoofdstuk schrijven in je eigen verhaal. Het getuigt van visie om als modebedrijf uitdrukkelijk te evolueren naar een meer duurzame mode voor een duurzame consument. Dat kan door een slimme bedrijfsvoering, die een waardevolle band nastreeft met de eigen producenten én consumenten. B.Right begeleidt zowel kleine als grote spelers in de stappen die mogelijk zijn voor het eigen bedrijf. Ontdek hoe mindful fashion een antwoord is op de complexe uitdagingen van fast fashion, in een coaching op maat. Stuur mij vrijblijvend een mailtje voor meer informatie.

 

Be Bright. Be Right