top of page

CHALLENGEDay 1

 

Fijn dat je je inschreef voor de challenge! Vandaag is dag 1. Gedurende 30 dagen ga ik je vragen met andere ogen naar jouw kleerkast te kijken. De opdracht vandaag vraagt iets meer tijd, maar vormt meteen wel de basis voor de rest van de challenge.

Opdracht:

Om tot een slimme kleerkast te komen is het belangrijk om een goed zicht te hebben op jouw huidige kleerkast. Aan de hand van onderstaande vragen kan je deze inventariseren. De antwoorden kan je hier noteren.  Je delete natuurlijk het voorbeeld ;-). Dit overzicht is belangrijk om het maximale uit jouw challenge te halen. Morgen krijg je een persoonlijk logboek.

 

Hoe excel invullen?

 

  • Sorteer kleding per soort (t-shirts, rokken, broeken,…) en vervolgens per kleur. Ondergoed en kousen hoeft niet. Dit is voor een andere challenge ;-).

  • Noteer per soort kleding het aantal, de kleur en de stofsamenstelling.

  • Merk de kledingstukken die je bijna nooit draagt. Hiermee wil ik zeggen dat je ze het afgelopen jaar één keer of nooit droeg.

Zit je even vast? Of word je juist heel vrolijk bij het herontdekken van een bepaald stuk? Deel jouw vragen, inzichten en eventuele frustraties in de groep. We gaan er samen voor.

Facebook live

Hang alles terug volgens soort en kleur. Voorzie een aparte ruimte voor de gemerkte kleding die je bijna nooit draagt. Daar gaan we morgen mee van start.

Tip: Heb je, je ingeschreven met een vriendin? Bel haar dan halverwege even op voor een korte peptalk.

bottom of page