top of page

ProgrammeDay 5

 

Opdracht kleurtype:

Kleuren hebben een belangrijke plek in onze kleerkast. Wat het belang is en welke kleuren bij je passen ontdek je in dit filmpje van 9 minuten. Ik ga in gesprek met mijn vriendin Belgiz Polat die kleur- en stijlconsulente is. Bekijk vooraf al even dit overzicht om te ontdekken welk type je bent. Zo ben je helemaal mee met de uitleg van Belgiz.

Dit zijn richtlijnen. Ze zijn er zeker niet om je te dicteren dat je enkel deze kleuren mag dragen. Of een kledingstuk of outfit je staat, is immers een samenhang van veel meer factoren (zoals bijvoorbeeld pasvorm en stijl). Hier gaan we later verder op in. Maar het filmpje kan je helpen om je bewust met kleuren om te laten gaan: zo weet je welke kleuren je extra goed staan. En welke je misschien beter laat hangen, in de winkel of in jouw kleerkast, op onzekere dagen.

​Na het bekijken van het filmpje:

  1. ​stel jezelf twee vragen:

    • Wat voor type denk je te zijn?

    • Met welke kleur sta je het beste?​

  2. Ga vervolgens in jouw kleerkast op zoek naar deze kleuren en stel een outfit samen. Liefst uit de "niet gedragen" stapel ;-).

  3. ​Deel deze foto in de facebook community als je hier zin in hebt natuurlijk ;-). Je mag hem ook altijd met mij delen.

bottom of page