top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverBie

5 duurzame "Blijf in uw kot" merken

Lire en Français sur COSH

Read in English on COSH


We zitten volop #stayhome. Ja, dit zorgt voor vele uitdagingen. Maar laten we ons vandaag even op de voordelen focussen. Hierbij denk ik aan geen files, geen make-up, geen (killer) heels en de kans om comfy kleren te dragen. Over het laatste kreeg ik onderstaande vraag. Heb je zelf een vraag? Stel ze dan gerust via bienoe@b-right.org of contacteer mij op sociale media.


Vraag

Ken jij duurzame (Belgische) merken waar ik eens naar kan kijken voor 'huiselijke' kleding?


Ook voor onze merken en winkels zijn dit uitdagende tijden. Met acties zoals #ikkoopBelgisch en #kooplokaal kunnen we hen steunen. Daarom focus ik mij in dit lijstje op Belgische merken en merken die bij onze Belgische retail verkocht worden. Bij elk merk staat er een link waar je terecht kan.