top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverBie

Mindful Fashion (nederlandse versie)Mijn eigen ontdekkingstocht rond bewustzijn startte zes jaar geleden met een cursus mindfulness. Sindsdien ben ik hiermee bezig. De afgelopen drie jaar weer iets intensiever. Bij de start van de lockdown besloot ik mijn ervaringen hierrond in de vorm van "bewuste rust" filmpjes te delen. Je vraagt je misschien af hoe dit binnen B.Right past?


Wel, bewustzijn omvat heel wat. Het gaat onder andere over het met aandacht in het hier en nu leven, maar ook over onze connectie met alle levende wezens. Die aandacht en die verbondenheid zorgen ervoor dat we een andere relatie opbouwen met de planeet en de mensen en dieren die hierop rondlopen. Je ziet/voelt welke impact jouw keuzes hebben, op Moeder Aarde maar ook op de mensen en dieren, ook al is dit ver weg. Dit maakt dat we ook op modevlak meer duurzame keuzes gaan maken. We willen immers geen schade toebrengen aan onszelf of aan zaken waarmee we verbonden zijn.


Deze meer gefundeerde connectie met onszelf en met anderen zorgt voor een meer diepgaande invulling van onze nood aan liefde, connectie, community en wederkerigheid. Hierdoor gaan we ons geluk minder in het materiële zoeken en blijven we ook makkelijker in het hier en nu. Daardoor zijn we ons bewust van onze acties en gaan we minder makkelijk over tot impulsaankopen.Er zijn heel wat paden die leiden tot bewustzijn. De rode draad is jouw eigen bewustzijn en jouw verbinding/verbondenheid met anderen. Het tweede vloeit natuurlijk uit het eerste voort.


Door deze filmpjes en blogs te delen hoop ik ook jullie te kunnen inspireren. Heb je vragen over duurzame mode of (de opstap naar) bewuste rust? Ik lees ze graag. Tijdens de lockdown doe ik ook gratis 30 minuten calls waar je jouw vragen kunt stellen en ik tips geef. Stuur mij een mailtje dan prikken we een moment.

115 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page